Bayezit İl Halk Kütüphanesi

E-Devletten Tam Üyelik Duyurusu...

E-devlet platformu kullanıcıları (15 yaş üstü vatandaşlar), kütüphaneye uğramadan artık e-devlet platformu üzerinden de üye olabilmektedirler. Ayrıca kayıtlı üyeler, platform üzerinden hem kütüphane değişikliği, hem de üyelik süresi uzatma işlemlerini de yapabileceklerdir.
E-devlet platformu üzerinden kayıt yapan kullanıcılardan ekstra bir belge talep edilmeyecek, form imzalatılmayacaktır.
E-devlet platformu üzerinden kayıt yapan vatandaşlara sistem üzerinden belirtilen e-posta hesaplarına OPAC (Koha kullanıcı arayüzü) kullanıcı adı ve şifreleri otomatik olarak gönderilecektir. Kullanıcı adı veya şifreleri ile ilgili sorun yaşayan vatandaşlar kütüphaneniz ile iletişime geçtiği takdirde yeni şifrelerinin üretilerek verilmesi ya da OPAC arayüzü üzerinden “şifremi unuttum” alanından bu işlemi yapabileceklerdir.

HavaDurumu-BugünHavaDurumu-YarınHavaDurumu-3.GünHavaDurumu-4.Gün

koha.png
Facebook -  Twitter'da Biz
kullanıcı formları
Mesai Gün ve Saatleri
İstek ve Önerileriniz

Pazartesi - Cumartesi :08:30/22:00 Pazar Günü Kapalıdır.
İçerik Görüntülenme Sayısı

Bu sayfa 114 kez gösterilmiştir.